Panairi rreth studimit, hulumtimit dhe bursave në Gjermani dhe Austri

Në kuadrin e “Tetorit gjerman”, në Qendrën Multifunksionale TEN (Rr. Myslym Shyri, Tiranë) organizohet Panairi i Informacionit rreth studimit, hulumtimit dhe bursave në Gjermani dhe Austri.

Panairi do të qëndrojë i hapur deri ditën e shtunë, datë 10.10.2015, ora 15:00.

COMMENTS

 • <cite class="fn">Kristjana</cite>

  Pershendetje, jam Kristjana Doka studente e vitit te fundit ne fakultetin e Arkitektures.
  Do te doja te me jepnit informacione mbi bursat per master dhe doktorature ne Austri dhe Zvicer.
  Ose ndonje link ku mund te kerkoj mbi to.
  Ju faleminderit dhe gjithe te mirat.
  Me respekt,
  Kristjana

Leave a Comment