OSBE hap aplikimet për një vend të ri pune

OSBE në shqipëri ka hapur aplikimet për pozicionin Koordinator.

Afati i fundit për aplikim: 29 korrik 2015

Kërkesat e përgjithshme janë:

– Arsim i lartë për studime ndërkombëtare, politika publike, shkenca politike,  juridik apo fusha të ngjashme

– Përvojë diplomatike ose përvojë pune në çështjet politike me organizatat ndërkombëtare apo Qeveritë

– Përvojë në përgatitjen e raporteve analitike

– Komunikim i shkëlqyer dhe shkathtësi

– Njohja e historisë rajonale politike dhe e zhvillimeve

– Aftësi diplomatike dhe negociuese

– Disa njohuri për parimet dhe angazhimet e OSBE-së

 

Për më shumë informacion klikoni në këtë LINK.

Leave a Comment