Ofertë Pune për Hedhje të Dhënash (Data Entry)

Oferte Pune per Hedhje te Dhenash (Data Entry)

Kompania “VIRTUAL” Ofron vende Pune per Hedhje te Dhenash ne Kompjuter (Data Entry).

Te interesuarit duhet te kene njohuri te mira te programit Excel.

Dergoni CV ne support@virtual.al

VIRTUAL® është një kompani e Teknologjisë së Informacionit e themeluar në Shqipëri në vitin 2011.

Kompania ofron shërbime gjithëpërfshirëse të teknologjive Web duke filluar nga dizenjimi sipas kërkesave deri në zhvillimin e plotë të Aplikacioneve Web më komplekse.

Që nga 2013 kompania ka filluar me zhvillimin e Aplikacioneve Mobile. Ekspertët zhvillues të aplikacioneve, dizenjuesit dhe analistët e sistemeve Mobile, krijojnë aplikacione sipas kërkesave për Smartphone dhe Tablet në platformat iOS, Android dhe HTML5.

COMMENTS

 • <cite class="fn">Marsela Cani</cite>

  Pershendetje !
  Kam mbaruar ne Universitetin Bujqesore te Tirane ” dega : Ekonomi dhe Politika Agrare .
  Zoteroj njohuri shume te mira te excel , kam punuar dhe me pare ne projekte te ndryshme .
  Faleminderit !!

 • <cite class="fn">Anila Koshena</cite>

  Pershendetje ! Jam e interesuar per vendin e lire te punes si operatore ne hedhjen e te dhenave.pasi kam eksperiencen e duhur.Kam punuar 17 vite te OSSHE.(sot )si operatore
  10 vite e me pas arketare po me kompjuter duke realizuar dhe hedhjen e pagesave ON -line.Jam ne pritje te 1 pergjigje

Leave a Comment