Ofertë Pune për “Graphic Designer”

Kompania “VIRTUAL Albania” ofron disa vende pune për “Graphic Designer”.

Te interesuarit duhet të kene njohuri shume te mira te programeve InDesign dhe Photoshop.

Keto njohuri duhet te provohen me punime që ata kane bere me pare.

Të interesuarit për këtë mundësi punësimi, janë të lutur të dërgojnë CV-të në adresën email support@virtual.al

VIRTUAL® është një kompani e Teknologjisë së Informacionit e themeluar në Shqipëri në vitin 2011.

Kompania ofron shërbime gjithëpërfshirëse të teknologjive Web duke filluar nga dizenjimi sipas kërkesave deri në zhvillimin e plotë të Aplikacioneve Web më komplekse.

Që nga 2013 kompania ka filluar me zhvillimin e Aplikacioneve Mobile. Ekspertët zhvillues të aplikacioneve, dizenjuesit dhe analistët e sistemeve Mobile, krijojnë aplikacione sipas kërkesave për Smartphone dhe Tablet në platformat iOS, Android dhe HTML5.

Leave a Comment