Një kompani kërkon të punësojë Programues

Afati i aplikimit: 14 Gusht 2015

Përshkrimi

Appforgood shpk është kompani e re ne Shqiperi por me eksperience te gjate ne Itali ne fushen e zhvillimit të software-ve .Ne ofrojmë shërbime për zhvillimin e software duke sjellë së bashku profesionistët më të mirë të fushës me një përzgjedhje të zgjuar e teknologjive moderne. Kompania operon duke ofruar shërbimet e saj si per klijentet e saj te huaj ashtu edhe per ate vendas si për sektoret publik, bankare, financiare, telekomunikacionit dhe energjisë.

Detyrat

Zhvilluesi Mobile, në companine tone harton dhe zhvillon aplikacione mobile duke përdorur teknologjitë Native apo Hibrid

Kualifikimet / Kërkesat

Kërkesat për kandidatin- Diplomë universitare në shkenca kompjuterike ose të ngjashme

– Njohuri të Mobile Zhvillimit Konceptet

– Njohuri e zhvillimit amtare (Android, IOS) ose hibri

– Njohuri të Orientuar Objekt Design dhe Zhvillim

Shënime

Kandidatët e interesuar mund te dergojne CV e tyre duke përfshirë letrat e referencës, në adresën e mëposhtmeemail: fredindou@hotmail.com (administrator Appforgood albania)

Informacioni personal që ju do të paraqesë me kërkesën tuaj, do të mbrohen dhe të përdoret vetëm për qëllime të rekrutimit, në përputhje me legjislacionin për mbrojtjen e të dhënave personale, në mënyrë specifike në bazë të Kushtetutës së Republikës së Shqipërisë dhe ligjit (Nr 9887, datë 10.03.2008) “Për Mbrojtjen e Informacionit Personal”.

Cel. : +355699317930

Leave a Comment