Mundësi studimi me bursë në Skoci

Afati i aplikimit: 30 shtator 2017
Kush mund të aplikojë: studentët ndërkombëtarë kanë të drejtë të aplikojnë për këtë bursë
Bursa ofron: £ 5,000, gjithashtu,  mbulon taksat e shkollimit

Universiteti i St Andrews është i kënaqur të shpallë disponueshmërinë e bursës së argjendtë për studentët ndërkombëtarë.

Qëllimi i kësaj bursë është të mbështesë studentët ndërkombëtarë për të ndjekur programin e themelimit.

Universiteti i St Andrews është një universitet britanik i kërkimit shkencor në St Andrews, Fife, Skoci. Është më e vjetra nga katër universitetet e lashtë të Skocisë dhe universiteti i tretë më i vjetër në botën angleze (pas Oksfordit dhe Kembrixhit).

Kriteret e aplikimit:

Studentët ndërkombëtarë kanë të drejtë të aplikojnë për këtë bursë.

Çfarë ofron bursa:

Kjo bursë do të mbulojë sa vijon:
Vlera e këtij çmimi është £ 5,000.
Gjithashtu, mbulon tarifat e shkollimit.

Si të aplikoni?

Për të aplikuar klikoni këtu

Aplikantët e interesuar mund të aplikojnë përmes kësaj email-i: cifpapplications@st-andrews.ac.uk

Për më shumë informacion klikoni këtu

Leave a Comment