Mundësi studimi me bursë në Skoci

Afati i fundit i aplikimit: 27 Tetor 2017
Kush mund të aplikojë: studentët ndërkombëtarë
Bursa ofron: 2,500 GBP në vit

Aplikimet janë hapur për bursën Zenith Undergraduate në Universitetin Robert Gordon në Mbretërinë e Bashkuar. Studentët ndërkombëtarë kanë të drejtë të aplikojnë për këtë program bursash. Universiteti Robert Gordon, zakonisht i referuar si RGU, është një universitet publik në qytetin e Aberdeen, Skoci.

Zenith Oilfield Technology funksionon në sektorin e ngritjes artificiale të industrisë globale të naftës dhe gazit, duke u fokusuar në teknologjitë e reja për të mundësuar rikuperimin optimal  përmes grumbullimit dhe analizës së të dhënave dhe dizajnit të pajisjeve të kompletimit gjenerik.

 

Kriteret e aplikimit:

Bursa do të jepet në bazë të meritave akademike dhe karakteristikave personale. Në lidhje me karakteristikat personale, aplikantët duhet të jenë në gjendje të demonstrojnë se:

Janë entuziastë, energjikë dhe të vendosur;
Kanë një angazhim të fortë për vetë-zhvillim;
Zotërojnë komunikim të mirë dhe aftësi ndërpersonale;
Marrin një qasje proaktive dhe të përkushtuar për edukimin e tyre;
Janë shumë të motivuar;
Janë të etur për të pasur sukses në aspektin akademik dhe profesional.

Si të aplikoni?

Për të aplikuar plotësoni formularin e aplikimit.

Formularët e plotësuar të aplikimit duhet të dorëzohen në Scholarships@rgu.ac.uk. Afati i fundit për aplikime është e premtja 27 tetor 2017.

Për më shumë informacion klikoni këtu.

 

Leave a Comment