Mundësi studimi me bursë në Londër

Afati i aplikimit: 17 nëntor 2017
Kush mund të alikojë: studentet ndërkombëtare femra
Bursa ofron: 20,000 GBP

Shkolla e Biznesit Imperial College tani është duke pranuar aplikimne për Bursat Ekzekutive MBA “Gratë frymëzuese” duke filluar nga shkurti 2018. Studentët ndërkombëtarë kanë të drejtë të aplikojnë për këtë program bursash.

Kriteret e aplikimit:

Kandidatët e suksesshëm do duhet të demonstrojnë arritje të jashtëzakonshme akademike dhe përsosmëri profesionale.

Informacioni i dhënë në aplikimin tuaj origjinal në program, duke përfshirë thellësinë dhe gjerësinë e përvojës së punës, një sfond të fortë akademik dhe potencial të lartë për rolet e lidershipit të lartë;
Performanca juaj gjatë procesit të pranimit, ku do të gjykohen meritat akademike dhe profesionale;
Një vendosmëri e demonstrueshme për të vepruar si një model për gratë e tjera;
Mund të aplikojnë vetëm për kandidatët femra.

Si të aplikoni?

Për të aplikuar plotësoni formularin e aplikimit këtu.

Për më shumë informacion klikoni këtu.

Leave a Comment