Mundësi studimi me bursë në Hollandë

Afati i fundit i aplikimit: 04 shtator 2017
Kush mund të aplikojë: studentët ndërkombëtarë
Përfitimet: Pagesa prej 2,222 euro në vitin e parë, duke arritur në 2,840 euro në vitin e kaluar

Instituti për Fizikë të Energjisë së Lartë të Universitetit të Amsterdamit ka kënaqësinë të shpallë hapjen e aplikimeve për studime PhD në projektin e Fizikës së Neutrinos me teleskopin neutrino të detit të thellë KM3NeT / ORCA. Këto studime janë të hapura për studentët ndërkombëtarë.

 

Kriteret e aplikimit:

Kandidati duhet të ketë marrë ose do të marrë  një diplomë Master në Fizikë;
Preferohet një sfond në fizikën e grimcave ose astropartikulave;
Përdorimi i gjerë do të bëhet nga gjuha programore C ++;
Njihuria e  shkëlqyeshme e anglishtes së shkruar dhe të folur është thelbësore.

Ky pozicion është në dispozicion për ndjekjen e programit të doktoratës.

 

Si të aplikoni?

Të gjitha aplikacionet duhet të përfshijnë një Curriculum Vitae, një deklaratë maksimale motivimi prej një faqe dhe interesave kërkimore dhe një listë të kurseve universitare të marra me nota. Ju gjithashtu do të duhet të jepni detajet e kontaktit për 2 akademikë. Ata do të kontaktohen direkt.

Për të aplikuar, lutemi klikoni këtu

Për më shumë informacion klikoni këtu

Leave a Comment