Mundësi studimi me bursë në Britani

Afati i fundit i aplikimit: 31 gusht 2017
Kush mund të aplikojë: aplikantët ndërkombëtarë
Përfitimet: bursa për studime të nivelit universitar dhe pasuniversitar

Universiteti Cardiff ofron bursat ndërkombëtare për studentët ndërkombëtarë për vitin 2017. Bursat janë në dispozicion për të ndjekur studimet universitare dhe pasuniversitare.

Qëllimi i krijimit të Universitetit Cardiff ishte transformimi i arsimit të lartë publik për të përmirësuar cilësinë dhe efikasitetin e mësimdhënies dhe të mësuarit, duke krijuar një institucion të lartë mësimor të klasit botëror.

Cardiff është themeluar si një nga universitetet kryesore të Britanisë. Ambicia e saj është që të jetë ndër 100 universitetet më të mira në botë dhe 20 vendet e para në Britani të Madhe.

Kriteret e aplikimit:
Mund të aplikojnë:

Studentët ndërkombëtarë që plotësojnë kriteret e programit për të cilin ata aplikojnë;
Aplikantët gjuha e parë e të cilëve nuk është anglisht duhet të paraqesin një certifikatë gjuhe të njohur.

Përfitimet nga bursa:

Përfituesit kualitativë të bursës do të marrin një çmim prej 2,000 GBP në formën e një zbritjeje për shkollim.

Si të aplikoni?

Ju mund të gjeni më shumë informacion rreth procedurës së aplikimit për studimet universitare këtu dhe për studimet pasuniversitare këtu.

Për më shumë informacion klikoni këtu

Leave a Comment