Mundësi studimi me bursë në Britani të Madhe

Afati i fundit i aplikimit: 7 nëntor 2017
Kush mund të aplikojë: qytetarë të një vendi të kualifikuar
Çfarë ofrohet: studime plotësisht te financuara

Aplikimet për 2018/2019 Chevening Awards janë tani të hapura!

Chevening është programi global i qeverisë i Mbretërisë së Bashkuar, që ofron bursa të financuara plotësisht për udhëheqësit e ardhshëm dhe influencuesit për të studiuar në Mbretërinë e Bashkuar.

Nëse jeni të suksesshëm, do të jetoni dhe do të studioni në Britani të Madhe, gjatë së cilës do të zhvilloheni në mënyrë profesionale dhe akademike.

Kriteret e aplikimit:
Për t’u kualifikuar ju duhet:

Të jeni një qytetar i një vendi të kualifikuar Chevening
Të ktheheni në vendin tuaj të shtetësisë për një minimum prej dy vitesh pasi studimet tuaja të kenë përfunduar
Të keni një diplomë universitare që do t’ju mundësojë të fitoni studimet në një program pasuniversitar në një universitet në Mbretërinë e Bashkuar. Kjo zakonisht është ekuivalente me shkallën  2: 1 në Mbretërinë e Bashkuar.
Të keni të paktën dy vjet përvojë pune (kjo mund të jetë deri në pesë vjet për programet e bursave, prandaj ju lutemi referojuni faqes tuaj të vendit për hollësi të mëtejshme)
Të aplikoni në tre kurse të ndryshme universitare në Mbretërinë e Bashkuar dhe keni marrë një ofertë të pakushtëzuar nga një prej këtyre zgjedhjeve deri më 12 korrik 2018
Të përmbushni kërkesën e gjuhës Angleze të Chevening deri më 12 Korrik 2018

Si të aplikoni:

Për të aplikuar, regjistrohuni këtu.

Për më shumë informacion klikoni këtu

Leave a Comment