Mundësi studimi me bursë në Britani

Afati i fundit i aplikimit: 25 Janar 2018
Kush mund të aplikojë: studentët ndërkombëtarë
Bursa ofron: 6,000 GBP

Aplikimet janë hapur për bursat sportive në Universitetin De Montfort (DMU) në Britani të Madhe. Studentët ndërkombëtarë kanë të drejtë të aplikojnë për këtë program bursash.

Qëllimi i bursave është të ndihmojë studentët e shquar të cilët kanë shkëlqyer akademikisht  për të studiuar në DMU.

Universiteti De Montfort (DMU) ofron kombinimin e përsosur të mësimit me çmime dhe objekte të klasit botëror. Universiteti është krenar që është një nga 25 universitetet më të larta për punësimin e të diplomuarve dhe ofron një eksperiencë të madhe studentore.

Kriteret e aplikimit:

Për t’u kualifikuar për bursë duhet:

Të regjistroheni në një kurs universitar, pasuniversitar  gjatë vitit akademik 2018;
Të konkuroni në një nivel të lartë përfaqësues *, dhe të jeni në gjendje të tregoni pasion dhe përkushtim për sportin tuaj.
Si të aplikoni?
Ju lutemi plotësoni formularin e aplikimit këtu.

Për më shumë informacion klikoni këtu.

 

Leave a Comment