Mundësi studimi me bursë

Afati i aplikimit: 31 Dhjetor 2017
Kush mund të aplikojë: studentët në mbarë botën
Çmimi: 1.500 USD

Misioni i CrazyGames.com është të lejohet që njerëzit të kënaqen me përvojat inovative të lojrave në shfletues. Kjo është e mundur vetëm në sajë të zhvilluesve të lojërave të panumërta, dizajnuesve dixhitalë dhe inxhinierëve të softuerëve, kreativiteti dhe pasioni i të cilëve lejon të sigurohen mijëra lojra falas.

Nga mirënjohje për komunitetin dhe për të ndihmuar në nxitjen e gjeneratës së ardhshme të zhvilluesve të medias dixhitale, ata vendosën t’i jepnin një dorë nxënësve që po punojnë për të ndërtuar të ardhmen e kësaj fushe dhe në këtë mënyrë krijuan një bursë vjetore të studentëve me të cilën i japim 1.500 USD cdo vit për një student.

Kriteret e aplikimit:

Studentët aktual ose të sapodiplomuar, në rritje kanë të drejtë për këtë bursë.

Nxënësit do të zgjidhen në bazë të krijimtarisë së tyre dhe përkushtimit ndaj mediave dixhitale dhe zhvillimit të lojërave.

Zgjedhja do të bëhet nga një komitet bursash prej 2 ekspertësh botues të lojërave dhe 2 zhvilluesve të lojërave.

Përfitimet nga bursa:
Buxheti prej 1,500 dollarësh do t’i jepet një studenti dhe paratë do të transferohen në Universitetin e tyre për të shkuar drejt pagesës së shkollimit.

Si të aplikoni?

Për të aplikuar, aplikantët duhet të dorëzojnë një pjesë të punës. Nuk ka kufizime në formën e kësaj pune. Shembuj të punës do të ishin:

Një prototip i lojës;
Një ese në lidhje me lojërat;
Një pasqyrë e teknologjive të zhvillimit të lojërave, e kështu me radhë.
Formulari i aplikimit mund të gjendet këtu.

Puna do të mbetet pronë e studentit. CrazyGames do të konsiderojë vetëm punën për këtë bursë dhe nuk do ta përdorë atë për ndonjë qëllim tjetër.

Studenti tërësisht e rezervon të drejtën që ta dorëzojë këtë punë në organe të tjera dhe ta publikojë atë diku tjetër.

Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me bursën, ju lutemi dërgoni një email tek scholarship@crazygames.com.

Për më shumë informacion klikoni këtu

Leave a Comment