Mundësi studimi me bursë

Afati i aplikimit: 30 qershor 2017
Kush mund të aplikojë: studentët ndërkombëtarë
Bursa ofron: £ 2,500

Për pranimin e sezonit të shtatorit 2017, Universiteti Plymouth ka kënaqësinë të ofrojë 10 bursa në bazë merite për studentët ndërkombëtarë. Këto bursa janë në dispozicion për ndjekjen e programit master.

Universiteti Plymouth ofron një gamë të mbështetjes financiare për të ndihmuar aplikuesit gjatë kohës së tyre me Universitetin.
Universiteti Plymouth është një universitet publik i bazuar kryesisht në Plymouth, Angli, ku ndodhet kampusi kryesor, por universiteti ka universitete dhe kolegje të lidhur në të gjithë Anglinë Jugperëndimore.

Kriteret e aplikimit:

Studentët ndërkombëtarë mund të aplikojnë për këto bursa;
Rezultati IELTS duhet të jetë 6.5 në përgjithësi;
Kriteret minimale të pranueshmërisë -Ekuivalent i një universiteti në Mbretërinë e Bashkuar me vlerësimin e parë të klasës së parë në një lëndë përkatëse;
Diploma universitare duhet të jetë e barasvlefshme me një diplomë në Mbretërinë e Bashkuar, siç përcaktohet nga UK NARIC.

Çfarë ofron bursa:

Dhjetë bursa janë në dispozicion;
Çdo bursë ka një vlerë prej 2,500 £.

Si të aplikoni?

Për të aplikuar klikoni këtu

Për më shumë informacion klikoni këtu

 

Leave a Comment