Mundësi punësimi/ Shitës dyqani me pakicë

Shites Dyqani me pakice
Departamenti i Shitjeve
Kompania Nettrade Albania e cila menaxhon disa platforma te shitjeve online ne Shqiperi, si www.dyqantaxi.com , www.simjalti.al , www.bukinist.al ,www.idedhuratash.al etj kerkon te zgjeroje stafin e saj ne qytetin e Tiranes duke shtuar nje shites te ri:

Pershkrimi i punes:
Shitesi i DyqanTaxi ka per qellim ti pergjigjet pyetjeve te klienteve dhe ti drejtoje ata tek produkti qe duan te blejne. Te inkuroje klientet te bejne blerjen me te pershtatshme per ta.

Detyrat kryesore:

-Asistenca ndaj klientit per pyetjet dhe informacionet qe i nevoiten.
-Mirembajtjen e rrafteve te dyqanit duke prezantuar produktet sipas skemes dhe standarteve te percaktuara.
-Informimin dhe asistimin e klientit per menyrat e porositjes online.
-Te kuptoje nevojat e klientit dhe te dije ti sugjeroje alternativat me te mira qe ne ofrojme
-Te percjelle vlerat dhe standartet e kompanise tek klienti nepermjet sjelljes se tij.
-Te demostroje funksionalitetin dhe menyren e punes se produkteve.
-Te mbaje llogarine e arkes se tij duke bere hapjet dhe mbylljet korekte te turnit.
-Te paketoje dhe sistemoje per klientin produktet e shitura.
-Te kujdeset per vendosjen e cmimeve korrekte ne cdo produkt.
-Te beje inventarin dhe te kujdeset per parandalimin e humbjeve ne inventar.

Kualifikimet dhe kerkesat:

Te kete eksperience ne shitje me pakice te pakten 1 Vit
Te dije te punoje mire ne grup
Te kete aftesi te mira komunikuese
Te kete aftesi aftesi te mira ne shitje

Shenim:

Te interesuarit duhet te dergojne nje email me subjektin “shites dyqani ” tek adresa e emailit info@nettrade.al

Leave a Comment