Mundësi punësimi/ Shef shërbimi në “Diplomat”

“Diplomat Restorante” kerkon te punesoje Shef sherbimi te restorantit.
Kerkesat per shef /e

1. Eksperience mbi 5 vite
2. Te njohe shumë mire ne komunikim italisht , anglisht

3.Diplome te arsimit te mesem minimalisht dhe nga kurse kualifikimi per profesionin e kamarierit.
4. Te kete njohuri perfekte per veren , mundesisht me diplome.
5.Sigurojme page konkuruese me tregun .

Të interesuarit të dërgojnë CV në adresën mundesi.al@gmail.com, me subjekt “Shef shërbimi”.

Suksese!

Leave a Comment