Mundësi punësimi/ Sekretare në qendër kursesh

Educational Business Links Albania, është një institucion i licensuar në mësimdhënie e kurseve të gjuhëve të huaja qysh prej vtiti 1998. Aktualisht operon dhe si Përfaqësues i Autorizuar për shumë institucione para dhe mbas universitare në Europë dhe më gjerë.
Educational Business Links kërkon në ekipin e saj, një Sekretare/Rregjistruese të kualifikuar dhe me eksperiencë.Rreth pozicionit
Roli i Sekretarisë /Rregjistrues është e një rëndësie të vecantë për operacionet ditore të qendrës së kurseve të gjuhës pranë E.B.L.A
Aplikuesi I suksesshëm do të punojë ngushtë me departamentet e gjuhës së huaj dhe drejtuesin e administrates përsa i përket ecurisë dhe mbarëvajtjes së produkteve dhe shërbimeve që ofrohen.

Detyrat

1.Rregjjistrimi, kontratat ,pagesat dhe skedulimi i studentëve
2.Databasa dhe Notat- rregjistrimi, azhornim sistematik i notave dhe mungesave për cdo student dhe gjeneron raporte në bazë të informacionit dhe kritereve të vendosura nga qendra për përfundimin me sukses të kurseve
3.Mirëmbajtja dhe azhornimi i dosjeve të studentëve dhe partnerëve
4.Monitorimi, ndjekja dhe azhornimi i kërkesave të studentëve
5.Përgatitja e informacioneve të kërkuara për cdo student dhe rakordimi me pedagoget përkatëse
6.Ndjekjen e telefonatave dhe takimeve ditore
7.Skedulimin e takime dhe azhornimin e kalendarit
8.Detyra të tjera sipas nevojave

Kualifikimet / Kërkesat

1.Shkollë e mesme (lartë e preferuar)
2.Njohuri shumë të mira kompjuerike Excel dhe Word
3.Eksperiencë pune 0-1 vjet në punë të ngjashme administrative ose shërbimi ndaj klientit
4.Konfidencialiteti është prioritet
5.Shumë i organizuar, detajuar,i shpejtë dhe me aftësi shumë të mira komunikimi si verbal dhe shkrim
6.I aftë për të punuar në një ambjent me shumë detyra njëkohësisht
7.Aftësi të shkëlqyera ndërpersonale

Dorëzoni CV-të tuaja në adresën elektronike: xhoana@blink-al.com deri më datën 11 mars 2016.
Vetëm personat e përzgjedhur do të telefonohen.

COMMENTS

 • <cite class="fn">Stela Pine</cite>

  Pershendetje!Jam e interesuar per t’u pozicionuar ne nje nga vendet e punes qe ju ofroni.Kam keto kualifikime:
  Aftesi shume te mira komunikimi
  Jam e afte te punoj ne grup
  Kam eksperience ne shitje rreth 7 vjet ne artikuj
  elektroshtepiake.1 vit ne sherbim klienti dhe nje vit si arketare.Kam mbaruar Shkenca sociale.Motoja ime eshte:Deshire dhe vullnet per pune
  Faleminderit nese me jepni mundesine per interviste

Leave a Comment