Mundësi punësimi/ Recepsionist

Hari Lena Shpk kerkon recepsionist/e.

Detyrat

1. Ofrimi i informacioneve profesionale dhe korrekte ne lidhje me sherbimet qe ofron kompania.
2. Të jete i sjellshëm me të gjithë klientët.
3. Përgjigjet telefonatave hyrëse dhe pyetjeve qe kane klientat ne lidhje me problematika te ndryshme.

Kriteret

1. Si Recepsionist duhet të keni komunikim te shkelqyer me klientin.
2. Shërbimi ndaj klientit te jete maksimal.
3. Aftësi të shkëlqyera komunikimi, me shkrim dhe me gojë.
4. Njohuri mbi Microsoft Office.
6. Mosha e kerkuar 23-35 vjec.
Për të aplikuar, dërgoni CV-në tuaj në adresën hr@harilenagroup.com
Vetem personat e perzgjedhur do te kontaktohen per nje interviste prane Departamentit te Burimeve Njerezore.

Leave a Comment