Mundësi Punësimi/ Programues WEB

Afati i aplikimit: 28.10.2015
ARPAD Partners SH.A kërkon të punësojë programues me eksperiencë me teknologjitë Web për projekte aktuale dhe të reja.

Detyrat

Puna me të cilat personi do të angazhohet:PHP

HTML, CSS

Javascript / AngularJS është avantazh

MySQL / SQL Server

Kualifikimet / Kërkesat

Të paktën 2 vjet eksperiencë punë si Web Developer.

Diplomë Universitare në Shkencë Kompjuteri, Informatikë, (ose dege te ngjashme).

Të jetë i aftë të punoje në grup dhe nën presion.

Aplikantët duhet të paraqesin portofolin e projekteve që kanë realizuar individualisht ose në grup.

Kontakt: hr@arpad.al

Leave a Comment