Mundësi punësimi/ Programues të rinj

Kompania “VIRTUAL Albania” ofron vende pune për “Programues të Rinj”.

Personat e interesuar duhet të kenë përfunduar studimet në nje nga Fakultetet e Teknologjive të Informacionit”.

Të ketë pasion dhe njohuri të mira programimi. Nuk është e nevojshme eksperienca e punes por projektet e zhvilluara do jene një avantazh për kandidatët aplikantë.

Dergoni CV në support@virtual.al

Leave a Comment