Mundësi punësimi pranë UN Women Albania

Apliko tani!

UN Women Albania kërkon të punësojë Konsulent kombetar per te mbeshtetur procesin e raportimit te Shqiperise ne mekanizmat nderkombetar te te drejtave te njeriut, sa i perket rekomandimeve per barazi gjinore dhe kunder dhunes ndaj grave.

Për më shumë informacione, klikoni në këtë LINK

Afati aplikimit: 5 qershor

Leave a Comment