Mundësi punësimi pranë OSBE Shqipëri

OSBE në Shqipëri ofron tre  mundësi punësimi.

OSBE në Shqipëri kërkon të punësojë një oficer ligjor, një asistent programi dhe një ekspert ndërkombëtar për drejtësinë tranzitore. Mësoni më shumë dhe aplikoni duke klikuar në këtë LINK

Leave a Comment