Mundësi punësimi pranë Ministrisë së Jashtme

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme fton kandidatët e interesuar për të aplikuar për pozicionin Ekspert për Diasporën në kuadër të Programit “Angazhimi i komuniteteve shqiptare në zhvillimin social dhe ekonomik të Shqipërisë. Kandidatët duhet të dorëzojnë përshkrimet e tyre sipas sistemit EUROPASS dhe një letër motivimi pranë diaspora@mfa.gov.al. Afati i fundit për dorëzimin e aplikimeve është 30 prill 2018.

 Image may contain: one or more people and text

Leave a Comment