Mundësi punësimi pranë GIZ Albania

GIZ Albania ka hapur një thirrje për vend të lirë në pozicionin: Financiere

Afati i aplikimit: 2 Dhjetor 2018

Kriteret:

-Të ketë përfunduar studimet në Financë ose disa vite eksperiencë punë në një fushë të lidhur me Financën

-Të ketë të paktën 3 vite eksperiencë pune në një pozicion të ngjashëm

-E preferueshme eksperienca në menaxhim financiar të projekteve të financuara nga Bashkimi Evropian

-Njohuri në Excel, MS Office, SAP dhe Cost Control

-Njohuri shumë të mira të Anglishtes, e preferueshme edhe njohuri në gjermanisht

Për të tjera detaje, ju lutemi klikoni në këtë LINK

Leave a Comment