Mundësi punësimi pranë Ambasadës Gjermane në Tiranë

Njoftim për vend pune – Ambasada Gjermane në Tiranë

Ambasada e Republikës Federale të Gjermanisë në Tiranë kërkon të punësojë fillimisht për një periudhë një vjeçare një punonjës/e pranë zyrës së entit federal për migracion dhe refugjatët.

Ju lutemi të paraqisni aplikimin tuaj në gjuhën gjermane deri në dt. 06. Prill 2018 me Postë ose E-mail.

Për të tjera informacione, klikoni në këtë link: https://goo.gl/kdsHX5

Leave a Comment