Mundësi punësimi për të rinjtë

Data e fundit për të aplikuar: 30 qershor, 2017

IOBE është një platformë e përbashkët për të rinjtë e biznesit dhe të inxhinierisë në mbarë botën. Ajo lidh të rinjtë e biznesit dhe inxhinierisë të cilët janë të interesuar për të ndërtuar aftësitë e tyre të karrierës dhe udhëheqjes. Ajo i ndihmon individët të arrijnë vizionin e tyre duke punuar me IOBE dhe lidh mendjet inxhinierike me mendjet e biznesit për të filluar fillimin e tyre. IOBE beson se secili ka potencialet në fushat e biznesit ose inxhinierisë dhe krijon platformën për të zhvilluar potencialet e tyre dhe për të përdorur potencialet në platformën globale.

Ambasadori i kampusit

Një ambasador i kampusit është lidhja midis studentëve të universitetit dhe Organizatës Ndërkombëtare për Biznesin dhe Inxhinierinë (IOBE). Kjo është një përvojë si asnjë tjetër. Vendosja është jashtëzakonisht e hapur, ku njerëzit mbështesin njëri-tjetrin dhe arrijnë së bashku gjithcka. Mos harroni që nuk jeni vetëm, por kjo është një përpjekje në ekip! Përveç shokut tuaj të ambasadorit të kampusit, ju do të udhëhiqeni dhe do t’ju jepet ndihma nga IOBE sa herë që ju kërkoni ose keni nevojë

Kriteret e aplikimit:

Mosha mes 18 dhe 30 vjeç
Njohuri të shkëlqyeshme të anglishtes
Aftësia për të përmbushur afatet dhe për të punuar në mënyrë të pavarur
Aftësi shumë të mira komunikimi dhe organizimi
Aftësi të mira analitike, qëndrim pozitiv në punë dhe një frymë e madhe ekipi; dhe
Fusha e studimit mundësisht në biznes, shkenca kompjuterike, dizajn, artet e bukura, teknologjinë e informacionit ose eksperiencën përkatëse të punës

Shpërblime dhe përfitime

Çdo ambasador i kampusit do të paraqitet në faqen zyrtare të internetit të IOBE dhe revistën.
Mundësi për të fituar çmimin si Ambasadori më i mirë në kampus.
Një punë me kohë të pjesshme ose me kohë të plotë me pagesë në bazë të performancës.
Mundësi Internshipi.
Certifikata Merite dhe letra rekomandimi
Një adresë e-mail unike e IOBE.

Si të aplikoni:

Kandidatët e interesuar janë të ftuar që të dorëzojnë një letër motivimi së bashku me CV-në e tyre në: arnillashraf@iobeofficial.org

Për më shumë informacion klikoni këtu

 

Leave a Comment