Mundësi punësimi nga Delegacioni i BE në Shqipëri

Delegacioni i BE-së në Shqipëri kërkon një Oficer/e të Politikave për Sektorin e Integrimit Evropian, Politikës, Shtypit dhe Informacionit.

Kriteret:

  • Gatishmëri për të kryer detyrat e kërkuara
  • Gëzoni të drejtat civile dhe lejet për punësim sipas ligjit vendor
  • Njohuri të shkëlqyera të gjuhës shqipe dhe angleze – aftësi për të kuptuar, lexuar, folur dhe shkruar në nivelin C2
  • Jeni diplomuar në Universitet
  • Të paktën 3 vjet përvojë pune
  • Aftësi në përdorimin e paketës MS Office

Kriteret e mëposhtme janë avantazh:

  • Jeni diplomuar në Drejtësi apo Shkenca Politike
  • Keni eksperiencë të mëparshme në organizata ndërkombëtare ose përmbushjen e detyrave diplomatike

Afati i fundit i aplikimit është 10 shtator 2019.

Për më shumë informacione rreth pozicionit të punës, kritereve dhe procedurës së aplikimit klikoni në këtë LINK.

Leave a Comment