Mundësi punësimi nga Ambasada Gjermane

Ambasada e Republikës Federale të Gjermanisë në Tiranë kërkon të punësojë duke filluar nga dt. 1 Shtator 2019 (fillimisht për një periudhë një vjeçare) një punonjës/e pranë Zyrës Federale për Migrimin dhe Refugjatët (BAMF) në Tiranë.

Paraqisni aplikimin tuaj në gjuhën gjermane deri në dt. 09. Gusht 2019 me Postë ose E-mail.

Për më shumë informacione klikoni në këtë LINK.

Leave a Comment