Mundësi punësimi nga Ambasada Amerikane

 Mundësi punësimi! Ambasada e Shteteve të Bashkuara në Tiranë kërkon një kandidat për pozicionin e Specialistit Ligjor në Zyrën e Departamentit Amerikan të Drejtësisë të OPDAT. Për përshkrimin e pozicionit dhe formularin e aplikimit, klikoni këtu:https://goo.gl/XXKWWN 

Leave a Comment