Mundësi punësimi në Top Channel

Loading...

Top Channel kërkon të punësojë gazetarë në departamentit e Web për sektorin ShowBiz/Lifestyle.
Kandidatët preferohen të kenë eksperiencë në punën në web apo dhe në median e shkuar.
Të gjithë të interesuarit të kontaktojnë në adresën BurimetNjerezore@top-channel.tv, ku së bashku me CV, mund të paraqiten edhe disa nga punët e kryera.

Njoftimi zyrtar mund të gjendet në këtë LINK

Loading...

Leave a Comment