Mundësi punësimi në Sarandë

Fondacioni MWL kërkon të punësojë një punonjëse sociale për projektin MWL Women. Objektivi kryesor i kësaj detyre është të zhvilloje punen me grate ne aspektin e zhvillimit njerezor dhe ekonomik ne zonen e Sarandes.

*Kërkesat:

Diploma e (e nivelit master) në fushën përkatëse
Rrjedhshmëri (me gojë dhe me shkrim) në shqip dhe anglisht
Aftësi të shkëlqyera në komunikim
Kandidatja duhet të jetë i grup-moshës prej 25-40 vjeç
Të jetë në dispozicion për të udhëtuar
Kohezgjatja e kontrates eshte fillimisht nje vit, me te drejte rinovimi ne baze vjetore ne kuader te performances.

Pagesa eshte shume e kenaqshme.

*Si të aplikoni:

Kandidatët e interesuar dhe të kualifikuar duhet të shprehin interesin e tyre në adresën e email-it info@marywardloreto.net, sa më parë që të jetë e mundur për ju dhe jo më vonë se 31 Janar 2018. Kushtet e detajuara të referencës do të jenë në dispozicion në fillim të detyrës. Deri të martën,6 shkurt 2018, të gjithë aplikantët do të njoftohen për vendimin e MWL.

*Dokumentet që do të dërgohen për këtë aplikim janë:

– CV e përditësuar

– Letër Motivimi

– 2 Referenca

Me respekt,

Mary Ward Loreto – MWL Foundation

http://www.albaniahope.com/shpallje-per-vend-vakant-pune/

Leave a Comment