Mundësi Punësimi në Rrjetin e Njësive të Integrimit Europian

Rrjeti Asan në bashkëpunim me Ministrinë e Inovacionit dhe Administratës Publike dhe Ambasadës Italiane në Tiranë,  në kuadër të iniciativave për integrimin e të rinjve shqiptarë në tregun e punës, informon për mundësitë e punësimit që janë aktualisht në Administratën Publike pranë Rrjetit të Njësive të Integrimit Europian, më specifikisht në pozicionet:

o   Specialist në Sektorin e Integrimit Evropian

o   Specialist në Sektorin e Projekteve IPA

DAP kërkon individë të motivuar dhe të aftë për të çuar përpara procesin e antarësimit në BE duke dhënë kontributin e tyre si pjesë e rëndësishme e një skuadre profesionale.

Të gjithë të rinjtë e interesuar që janë diplomuar jashtë dhe në Shqipëri e kanë dëshirë të jenë pjesë a Administratës Publike, janë të ftuar të aplikojnë nëse plotësojnë kriteret për këto mundësi punësimi.

Vini re: Proçedura e aplikimit bëhet vetëm online në faqen e Departamentit të Administratës Publike (DAP).

Ju lutemi gjeni bashkangjjitur linket përkatëse, numrat për këto pozione pune janë njoftimet 906 dhe 907:

http://dap.gov.al/?option=com_content&view=article&layout=edit&id=7 ​

http://www.hrm.gov.al//ShowPublications.aspx?ID=290 – Specialist në Sektorin e Integrimit Evropian

http://www.hrm.gov.al//ShowPublications.aspx?ID=291 – Specialist në Sektorin e Projekteve IPA

Afati për dorëzimin e dokumentave është data 18/6/2016 prandaj nxitoni të aplikoni.

Për çdo informacion, qëndrojmë në kontakt.

Asan Staff: asankontakt@gmail.com

 

COMMENTS

  • <cite class="fn">Jakup Kuca</cite>

    Jam Jakup Kuca i ditelindjes 1957 jam pa pune dhe dua te punoj ne gjermani si elektricis sipa lajmerime ne rrjetet sociale kerkohen punetore te tille

Leave a Comment