Mundësi punësimi në Kanada

Afati i aplikimit: në vazhdim
Kush mund të aplikojë: kandidatët nga e gjithë bota
Çfarë ofrohet: bursë vjetore prej 25,000 USD

Universiteti i Otavës ka hapur aplikimet për pozicionet PhD për aplikantët nga e gjithë bota. Universiteti kërkon një student të diplomuar të doktoraturës shumë të kualifikuar dhe të motivuar për të punuar në një projekt hulumtimi të titulluar “Modulimi i mikrobiotës së gutit të njeriut duke përdorur psikobiotikë” Nga Dr. Riadh Hammami.

Qëllimi i pozitës është që të ofrojë një mundësi për studiuesit e rinj.

 

Kriteret e aplikimit:
Kandidati duhet të ketë një diplomë Master. Diplomë në mikrobiologji mjedisore / ekologji mikrobiale ose në një fushë të ngjashme;

Ekspozimi i mëparshëm dhe përvoja me mikrobiologjinë themelore dhe teknikat e biologjisë molekulare është thelbësore;
Përvoja në izolimin dhe identifikimin e mikrobeve, metodat standarde molekulare dhe fermentimi është i preferuar;
Priten orientim drejt punës në ekip dhe shkathtësi të shkëlqyera  komunikimi.

Çfarë ofohet:

Kandidati i doktoraturës do të punësohet për 3 vjet duke filluar nga janari 2018. Kandidati i suksesshëm do të kandidojë për një bursë vjetore prej 25,000 dollarë.

Si të aplikoni?

Aplikuesit mund të aplikojnë përmes postës elektronike.

Ju lutemi dërgoni një deklaratë të përvojës kërkimore dhe qëllimeve tuaja, një Curriculum Vitae dhe informacionin e kontaktit për dy “gjyqtarë” të pavarur tek riadh.hammami-at-uottawa.ca

Për afatin e aplikimit, ju lutemi kontaktoni me punëdhënësin.

Për më shumë informacion klikoni këtu

Leave a Comment