Mundësi punësimi në disa qarqe të vendit

Zotëroni një diplomë Bachelor në “Shkenca Ekonomike/Juridike/Inxhinierike/një nga degët e Akademisë së Policisë/Sigurisë/ një nga degët e Akademisë Ushtarake”?
Dëshironi të bëheni pjesë e shërbimit civil?
Momenti juaj është tani!
Prefekturat e qarqeve Elbasan, Lezhë, Tiranë, Korçë, Durrës, Shkodër dhe Kukës kërkojnë specialist në “Sektorin e Planifikimit, Përballimit të Emergjencave Civile dhe Krizave”.
Apliko në shpalljen me kodin 1897 duke kliluar KËTU.


Afati i aplikimit është 11 Gusht 2018!

Leave a Comment