Mundësi punësimi/ Mësuese

Shkolla Ernest Koliqi, kërkon një mësuese cikli të ulët, gjuhë-letërsie për 9-vjeçaren dhe gjuhët e huaja.

Të interesuarit mund të dërgojnë CV-në e tyre në adresën emberisha@ernestkoliqi.com

Leave a Comment