Mundësi punësimi/ Menaxhues i rrjeteve sociale

Pershkrimi i punes

ikub.al kërkon të punesoje një person të motivuar në pozicionin e:

Menaxhues i rrjeteve sociale 

Pergjegjesite:

-Menaxhon faqet zyrtare te ikub.al ne rrjetet sociale:

– Facebook

– Instagram

– Linkedin

-Twitter

 

Kualifikimet:

– Te jete i familjarizuar me rrjete sociale (Facebook, Instagram, Linkedin, Twitter)

– Te kete aftesi shume te mira organizuese dhe strukturuese.

– Te kete aftesi shume te mira komunikimi.

– Te jete i/e shkathet dhe te kete deshire per pune

– Te jete korrekt dhe i pergjegjshem ne realizimin e detyrave te ngarkuara.

– Te kete njohuri shume te mira te gjuhes angleze. (cdo gjuhe e dyte perben avantazh)

 

Dokumentat dhe Aplikimi:

– Curriculum Vitae me fotografi

 

Cfare ofrojme:
– Ambient profesional

– Nivel te kenaqshem te te ardhurave mujore

– Mundesine e rritjes profesionale

 

Cv tuaj mund ta dergoni deri ne 20/11/2015 ne adresen e email: hr@ikub.al ose me Poste ne adresen Rr. Ismail Qemali, P. 27, Shk.1, Ap. 24, Tirane.

 

Per cdo sqarim mund te na kontaktoni ne Tel. 04 2253524

Vetem kandidatet e perzgjedhur do te njoftohen per te zhvilluar nje interviste me goje.

 

Leave a Comment