Mundësi punësimi/ Menaxher projektesh

Kerkohet Menaxher Projektesh te kete mbaruar studimet e larta ne fushen IT-se dhe te zoteroje gjuhet Anglisht dhe Italisht.

Personi i duhur duhet te jete shume i motivuar dhe i orientuar drejt objektivave.

I gatshem te perballoje çdo sfide.

Ofrohen kushte shume te mira pune dhe nje sistem motivimi i cili do ju ndihmoje ne rritjen e vazhdueshme dhe zhvillimin e aftesive.

Detyrat

•Te zbatoje me perpikmeri dhe ne kohe detyrat
•I dedikuar ne projektet qe i caktohen
•I mire organizuar gjate proçesit te punes
•I afte te punoje ne grup

Kualifikimet / Kërkesat

•Diplomuar ne IT
•Njohuri te mira te gjuheve Anglisht dhe Italisht
•Te punoje i pavarur dhe me pergjegjesi sipas udhezimeve te caktuara
•Te menaxhoje punen nen stres per te arritur objektivat
Orari i punes 08:30 – 17:30 nga e hena ne te premte. Paga e kenaqshme

Te gjithe te interesuarit te dergojne CV-te e tyre ne info@alpha-soft.al

Faqja zyrtare në këtë LINK

Leave a Comment