Mundësi punësimi/ Menaxher i rrjeteve sociale

Kompania Nettrade Albania shpk kërkon të punësoje një menaxher të rrjeteve sociale.
Nettrade Albania shpk është kompania lider në Shqiperi për shitjet online dhe aktualisht menaxhon 6 faqe te tilla. Punonjesi do t’i vihen në dispozicion trajnime të ndryshme për punen që do të bëjë.

Detyrat kryesore të ketij pozicioni do të jenë:

Menaxhimi i rrjeteve sociale të portaleve që kompania ka në pronesi:

www.simjalti.al

www.dyqantaxi.com

www.idedhuratash.al

www.luledielli.al

www.sekret.al

etj

Gjithashtu postimi i artikujve te perkthyer tek dy blogjet e kompanise

www.melodi.al

www.majmuni.al

Dhe postimet e perditshme tek rrjetet sociale te klienteve te kesaj kompanie.

Kriteret

Te kete eksperience ne menaxhimin e rrjeteve sociale me perpara.
Te kete njohuri mbi fushen e marketingut.
Te mund te perballoje presionin e punes dhe afatet e percaktuara.
Te jete korrekt ne ndjekjen e planit te punes.
Te kete deshire per tu zhvilluar profesionalisht.
Te kete njohuri te mira te gramatikes dhe drejtshkrimit ne Shqip.
Te njohe gjuhe te huaj, preferohet Anglisht.

Perfundimi i shkolles se larte ne profilin Marketing ose Gazetari perben avantazh.

Te interesuarit duhet te dergojne nje email me subjekt: Aplikim per pozicionin e punes “Social Media Manager” tek :info@nettrade.al

Leave a Comment