Mundësi punësimi/ Menaxher eksportesh

Kompania Dast sh.a lider në prodhimin e ngjitësve dhe rifiniturave, si rrjedhim i rritjes së vazhdueshme të saj kërkon të rekrutoj staf energjik dhe ambicioz për të realizuar qëllimet e saj të biznesit. Dast eshte pjese e Delta Group.

Export Manager

Detyrat

Detyrat dhe pergjegjesite e nje Export Manager

Kualifikimet / Kërkesat

Kriteret që duhet të përmbushin kandidatët:

• Te kete perfunduar arsimin e larte.
• Te zoteroje njohuri shume te mira te gjuhes Angleze.
• Te kete aftesi shume te mira menaxheriale.
• Te kete eksperience pune ne menaxhim.
• Mosha e preferuar 25-40 vjec.
• Te jete i pajisur me license per drejtim automjeti.

Shënime

Si te aplikoni:
Per te aplikuar per kete mundesi, ju lutem dergoni CV dhe dokumentat tuaja plotesuese, duke percaktuar pozicionin per te cilin aplikoni, ne adresen:

hr@deltagroup.eu
Ju do te kontaktoheni nga Burimet Njerezore,DELTA GROUP, vetem nese CV dhe Dokumetat tuaja plotesuese do te klasifikohen/seleksionohen nga skuadra jone e vleresimit.

DAST
Autostrada Tirane –Durres
Km 30, Albania.
Phone: +355 52 25 25 25
Fax: +355 52 25 25 26
E-mail: info@dast.eu
Web: www.dast.eu

*Ky njoftim pune është marrë nga portali DuaPunë

COMMENTS

Leave a Comment