Mundësi punësimi me kohë të plotë/pjesshme për shkrim projektesh

Kompania e konsulencës, “RDA Managment” kërkon disa specialiste / ekspertë që të punojnë me kohë të plotë dhe ose me kohë të pjesshme, për shkrim / detajim / implementim të projekteve në fushat e turizmit, bujqesisë, infrastrukturës, etj… (Selia në Tiranë).

Kandidatët duhet të dergojnë CV e tyre pranë: shkrimprojektesh@gmail.com deri në datë 17.02.2016 për Fazën e I të aplikimit, por mund të dërgojnë CV-të edhe në vijim për fazat e tjera.

 

Kërkesat:

–        Cover Letter (1/2 faqe në anglisht për të përshkruar veten dhe aftësitë profesionale)

–        Diplomë Master / Bachelor (arsimimi jashtë përbën avantazh)

–        5+ vjet Eksperiencë Pune në profile të ngashme (menaxhim projekti përbën avantazh)

–        Anglishte (nivel profesional për shkrim projektesh)

–        Në kërkesë të qartësohet lloji i Angazhimit të dëshiruar (me kohë të plotë ose të pjessshme), si dhe cdo specifikë tjetër që mund të konsiderohet e rëndësishme për aplikimin.

 

Kontrata: Në përputhje me Kodin e Punës

Pagesa: Mujore. Kompetitive, sipas kualifikimit

Faleminderit.

Leave a Comment