Mundësi punësimi/ Konsulent për Komunikimin dhe Marrëdhëniet me Publikun

UN Women Albania ka hapur aplikimet për pozicionin: Konsulent vendas në Komunikimin dhe Marredheniet me Publikun.

Afati i aplikimit: 27 Shkurt 2018

Për detajet lidhur me kriteret dhe mënyrën e aplikimit ju lutemi klikoni në këtë LINK

Leave a Comment