Mundësi punësimi/ Konkurs për Koordinatorë Projektesh

Fondacioni Together Albania FTA, me seli në Tiranë, shpall:

Konkurs për: Koordinatorë të projekteve

Kandidati/ja duhet të plotësojnë këto kushte:

• Të jenë të diplomuar në degën e ekonomise, psikologjisë ose sociologjisë (preferohet titulli MA ose PhD)
• Të kenë 4 vite përvojë pune, përparësi kandidatët me përvojë në koordinim te projekteve ndërkombëtare
• Njohja shumë e mirë e gjuhës angleze
• Njohje e mirë e përdorimit te programeve kompjuterike
• Përvoja ne fushën e kërkimeve shkencore do të konsiderohet si përparësi
• Të kenë shkathësi të shkëlqyera në komunikim
• Patentë shoferi kategorise B

Të gjithë kandidatet e interesuar inkurajohen që të dërgojnë CV-të e tyre në gjuhen angleze dhe referencat e tyre ne emali adresën: together.albania@gmail.com
Komisioni përzgjedhës i përberë nga udhëheqësja e FTA, do ti ftojë të gjithë kandidatët që i plotësojnë kushtet në një intervistë, gjë për të cilën do të njoftoheni paraprakisht.

http://www.togetheralbania.org/

Leave a Comment