Mundësi punësimi/ Kamariere (Vajza) në restorantin më të ri në Tiranë

SALT, restoranti më i ri në qytetin e Tiranës në zonën e Bllokut, pjesë e rrjeteve të Hoteleve Diplomat, kërkon të punësojë:

Kamariere (Vajza), të cilat duhet të plotësojnë kriteret e mëposhtme:

  • Të kenë eksperiencë shërbimi (jo domosdoshmërisht në restorant)
  • Të zotërojnë gjuhën angleze dhe italiane (niveli bazik)
  • Mosha e sugjerueshme (22-35 vjeç)

Të interesuarit të dërgojnë CV-të e tyre në adresën e emailit: mundesi.al@gmail.com para datës 2 Prill.

Në subjektin e e-mailit, ju lutemi vendosni Pozicionin për të cilin jeni duke aplikuar.

Suksese!

 

Leave a Comment