Mundësi punësimi/ Kamarierë (Djem) në restorantin më të ri në Tiranë

SALT, restoranti më i ri në qytetin e Tiranës në zonën e Bllokut, pjesë e rrjeteve të Hoteleve Diplomat, kërkon të punësojë:

Kamarierë (Djem), të cilët duhet të plotësojnë kriteret e mëposhtme:

  • Të kenë eksperiencë 5 vjeçare (restorant & bar)
  • Të zotërojnë gjuhën angleze dhe italiane (niveli bazik)
  • Mosha e sugjerueshme (25-35 vjeç)

Të interesuarit të dërgojnë CV-të e tyre në adresën e emailit: mundesi.al@gmail.com para datës 2 Prill 2016.

Në subjektin e e-mailit, ju lutemi vendosni Pozicionin për të cilin jeni duke aplikuar.

Suksese!

Leave a Comment