Mundësi punësimi/ Inxhinier zbatimi

Mane TCI (Trade Construction Investment) shpall vakant pozicionin “INXHINIER ZBATIMI” pranë Departamentit Teknik në Palas! Të gjithë personat e interesuar janë të lutur të paraqesin CV-në dhe letrën e interesit pranë Burimeve Njerëzore në adresën elektronike: hr@manetci.al
Për më shumë informacion lidhur me përgjegjësitë dhe kërkesat e pozicionit, ju ftojmë të klikoni në këtë LINK

Leave a Comment