Mundësi Punësimi/ Inxhinier Kimist

Afati i aplikimit: 6 Gusht 2015
Thermo Swiss është fabrika më e re e polisterolit në Shqipëri, e cila kërkon të rekrutojë staf të ri.Për këtë ju ftojmë të aplikoni për pozicionin: Inxhinier Kimist

Detyrat

Detyrat dhe përgjegjësitë që lidhen me rolin e një inxhinieri kimist.

Kualifikimet / Kërkesat

Arsimi i lartë, preferohet Kimi industriale.

Njohje shumë e mirë e gjuhës angleze.

I mësuar me marrjen e vendimeve dhe përgjegjësive.

Mosha e kerkuar 22-32 vjec.

Vendbanimi Durrës/Tiranë.

 Funksionet thelbësore të punës

Kërkim-Zhvillim për linja të reja të produkteve.

Bashkëpunim me departamentin e shitjeve për njohje sa më të mirë mbi tendencat dhe nevojat e klientit.

Analizë e tregut në gamën e produkteve për kategori.

Bashkëpunim me departamentet e tjera për çështje të caktuara.

Të interesuarit mund të dërgojnë CV me foto, leter interesi në adresen e-mailit:hr@thermoswiss.eu. Vetëm kandidatët që përmbushin kriteret do të përzgjidhen dhe do të njoftohen për intervistë pranë zyrave të kompanisë.

Leave a Comment