Mundësi punësimi/ Graphic Designer

Kerkohet një Graphic Designer, me eksperience ne Adobe Photoshop dhe Illustrator, per punime me vektor.

Te interesuarit luten te dergojne disa prej punimeve te tyre ne adresën e e-mailit: khena0225@gmail.com.

Paga eshte e mire, dhe per detaje te metejshme, ju lutemi kontaktoni me emailin e mësiperm!

Leave a Comment