Mundësi punësimi/ Gazetarë për web

Portali citynews kërkon të punësojë gazetarë për web.

Aplikantët preferohen me gjuhe te huaj, anglisht.

Profili i punës është raportimi dhe hedhja e lajmeve në portal. Paga është e kënaqshme.

Të interesuarit mund të dërgojnë CV-të e tyre në citynews@citynews.al ose ne profilin e portalit ne Facebook ne kete LINK 

Leave a Comment