Mundësi punësimi/ Financiere part-time

AlbanFootball, sh.p.k, lideri i tregtimit online të produkteve origjinale të Kombëtares Shqiptare po kërkon të punësojë part-time Financiere.

Kualifikimet dhe aftësite e kërkuara:

Detyrat

  • Përgjegjësia kryesore e financierit të kompanisë është menaxhimi i burimeve financiare dhe operacioneve të kompanisë.
  • Regjistrimi dhe analizave e levizjeve ditore të arkës, bankës dhe rrjedhjes së cashit
  • Analiza e shitjeve dhe e blerjeve

Kualifikimet / Kërkesat

  • Minumumi 6 muaj experience në profile të ngjashme. Vlersohet gjithashtu edhe intershipi qe mund të jete berë në një departament finance.
  • Diplomë Universitare në Ekonomik, preferohet profili Finance
  • Njohuri të mira kompjuterike, vecanërisht Microsoft Excel, Alpha Finance ose Finance 5.
  • Të jetë i vetëmotivuar.

Aplikime

Pagesa do te behet ne varesi te eksperiences.

Nese mendoni se plotesoni kerkesat e mesiperme dhe jeni gati te beheni pjese e skuadres sonë ju lutemi te dergoni CV tuaj profesionale tek jobs@albanfootball.com

Vetem kandidatet e perzgjedhur do te kontaktohen!

Leave a Comment