Mundësi punësimi/ Ekspert në krijim aplikacionesh

Kërkohet të punësohet një ekspert në fushën e krijimit të aplikacioneve për Android, Windows  Mobile dhe iOS.

Të interesuarit të telefonojnë në numrin 0662015713 para datës 29 shtator 2015.

 

Leave a Comment